Участь викладачів кафедри АКІТ у міжнародній конференції

24-27 вересня 2024 року місто Таллінн, Естонія стало майданчиком зустрічі дослідників та освітян-практиків з усіх куточків світу. У ці дні в Таллінському університеті технологій відбувався міждисциплінарний форум, що поєднував 53-тю Міжнародну конференцію з інженерної педагогіки та 27-му Міжнародну конференцію з інтерактивного спільного навчання. Міжнародна конференція з інженерної педагогіки є особливо значущим заходом для всіх причетних до навчання студентів інженерних та інформатичних спеціальностей, адже відбувається під егідою Міжнародного товариства з інженерної педагогіки (IGIP), що вже подан 50 років сприяє обміну інноваційними педагогічними практиками та результатами досліджень з проблем підготовки фахівців інженерних спеціальностей.

Викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у заході та виступили з доповідями за тематикою роботи конференції.

25 вересня кандидатка фізико-математичних наук, доцентка Оксана Подолян та докторка філософії, старший викладач Дар`я Тінькова представили результати роботи з упровадження моделі HyFlex при виконанні лабораторних робіт майбутніми інженерами. А вже 27 вересня доповідь щодо використання low-code development платформ у навчання технологий проектной роботи представили докторка педагогічних наук Галина Луценко та доктор педагогічних наук Валерій Гриценко. Подібний досвід є надзвичайно цінною можливістю познайомитися з найсучаснішими освітніми трендами та обговорити з викладачами різних країн виклики та можливості сучасної системи підготовки майбутніх інженерів.

Натхненні новими ідеями – реалізуємо їх на практиці!

Вас може зацікавити