Розширюємо міжнародну співпрацю

12 квітня у рамках співпраці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Автономного університету Сьюідад-Хуареса (Мексика) стартував пілотний двотижневий проєкт COIL – Collaborative Online International Learning.

Співкерівниками проєкту COIL є професорка кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Галина Луценко та доктор кафедри промислової інженерії й виробництва Хозе Альфредо Рамірес Монарес.

З боку Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького до роботи в рамках проєкту COIL долучилися 12 студентів другого курсу спеціальностей 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, 105 Прикладна фізика та наноматеріали і 104 Фізика та астрономія Навчально-наукового інституту інформаційних та освітніх технологій. Тематикою співпраці обрано вивчення матеріалу й виконання вибраних завдань курсу “Чисельні методи”, що входить до навчальних планів відповідних спеціальностей обох університетів.

Завдяки використанню онлайн-платформ та інших засобів цифрової комунікації, студенти з України та Мексики можуть активно взаємодіяти між собою та з викладачами, обмінюватися ідеями та вирішувати складні завдання разом. Це дозволить здобувачам освіти отримати більше практичних навичок у застосуванні чисельних методів із реальними даними та задачами.

Більше інформації: https://iot.cdu.edu.ua/news/startuvav-proiekt-coil-dlia-studentiv-instytutu.html

Вас може зацікавити